Qui soc

Laura Feliu, orientadora saludable

Soc la Laura Feliu, entrenadora personal i tècnica en nutrició i dietètica, i la meva vida gira entorn al món de l’activitat física i la salut, tant a nivell personal com a nivell professional, compartint un estil de vida saludable amb les persones que m’envolten.

Fa més de 20 anys que la meva experiència laboral està vinculada al món de l’activitat física i la salut, i m’apassiona la meva feina!

Els meus orígens radiquen en el món de l’entrenament personal, on durant molts anys la meva feina es va centrar en millorar la qualitat de vida dels meus alumnes a través d’entrenaments i consells nutricionals. En aquesta etapa vaig aprofundir en els camps de la salut i el Pilates.

Qui soc

T’ajudaré a aconseguir l’estil de vida que desitges a través de l’equilibri entre l’activitat física, l’alimentació i la motivació.

Qui soc

Dins de la meva evolució laboral vaig encaminar-me cap al món de la gestió, tant a nivell de coordinació d’equips, com més endavant en la direcció d’instal·lacions esportives, on em vaig especialitzar en coaching i motivació d’equips.

Actualment, veient l’evolució de la nostra societat, m’he adonat que realment el que m’omple i em motiva és poder ajudar les persones a trobar un equilibri personal dins de la rutina que ens envolta i que moltes vegades no ens deixa aturar-nos i pensar en allò que necessitem.

Jo mateixa, fa un cinc anys i mig, tot i fent uns bons entrenaments i portant una bona dieta, notava que em faltava alguna cosa més. Vaig començar a aprofundir en el tema de l’alimentació i modificant algunes conductes he trobat grans resultats.


Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Col·legiada núm. 9588) i Tècnica en Dietètica i Nutrició.

Així que vaig decidir donar un pas més, i vaig formar-me en Nutrició i dietètica i crear EQUILIBRA’T, Laura Feliu orientadora saludable.

Un projecte personal i emprenedor, dirigit a totes les persones que sentin la necessitat de canviar alguna cosa del seu estil de vida, activitat física, alimentació o motivació.

Si sents que ha arribat el moment de donar el pas per sentir-te millor i vols saber com et puc acompanyar en aquest procés contacta amb mi.

Juntes podem fer-ho!

Qui soc

El meu sistema de treball s’adapta al teu dia a dia tenint en compte el teu entorn personal, laboral i familiar.