Un any d’Equilibra’t

Un any d’Equilibra’t

Aquest és l’últim article del 2020 i voldria fer una mica de balanç d’aquest any. 12 mesos plens de sorpreses, decisions i grans apostes on la creativitat i les ganes de tirar endavant van per sobre de qualsevol pandèmia.

Resum de l’any

Us proposo un recorregut pel projecte mes a mes i veureu, que Equilibra’t és un nadó que ja s’ha posat dempeus i caminar segur.

Equilibrat, core, esquena, exercici

Un any d’Equilibra’tGener

https://www.instagram.com/p/B8TN3-WoQ3b/Vam començar l’any amb receptes d’hamburgueses vegetals, sense pensar el que ens vindria a sobre en breu. Vam parlar de l’exercici a diferents etapes de la vida com són la tercera edat i la menopausia. També ajudem als reis mags amb els bonus d’entrenament per regalar. Per cert aquest any també en fem eh? Desprès de reis comencem el projecte d’#EquilibratTeam.

Un any d’Equilibra’t

Un any d’Equilibra’tFebrer

Parlem de menjar saludable i d’un tema que a moltes dones fa que dies concrets es reservin certes activitats o deixin de fer d’altres: la regla. Anunciàvem l’event Inspira’t sense saber el que ens venia i donàvem tot el nostre suport a l’esport femení.

equilibrat, dia de la dona, 8M, ioga, Jardins de la maternitat, Laura Feliu

Un any d’Equilibra’tMarç

Celebrem el dia de la dona amb una classe de Ioga al parc de la Maternitat de Barcelona. Comença el mal son de la Covid i amb ells les primeres decisions estratègiques pel projecte com l’#Equilibra’tacasa que comença el 15 de març. A final de mes començo a publicitar els entrenament en línia perquè tot i confinats, tothom pugui seguir amb les seves rutines, projecte que s’allarga fins a mitjans de maig i esperem no tenir que tornar a engegar. Com no podem fer els dimecres ioga a Yogaprem Studio el fem els dijous en directe via Instagram.

Equilibrat a casa, jo em quedo a casa, coronavirus

Un any d’Equilibra’tAbril

Tots els esforços del projecte van enfocats a que les clientes d’Equilibra’t no deixin els seus hàbits saludables i a ajudar a tots aquells que estan confinats a casa per la pandèmia i no poden gaudir del gimnàs i han passat al teletreball: còmode però perillós, a nivell físic i mental per a molts casos.

Un any d’Equilibra’t

Maig

Comencem el mes amb receptes saludables i amb consell de com cuidar-nos a nivell alimentari. També llenço les mascaretes solidàries amb la Fundació Benallar. Si encara en voleu esteu a temps! A final de maig edito un vídeo col·lectiu amb la participació de totes les clientes i amigues d’Equilibrat amb una coreografia amb ioga de la meva cançó favorita de l’any “Monkey”.

Un any d’Equilibra’t

Juny

Comença la calor, un calvari per molts que viuen en pisos petits i tancats. Fem articles al blog per cuidar la pell amb la Marta Bassols, la salut mental a través de l’exercici i parlem de vi amb la Clara Isamat. Ens unim a la campanya “L’esport és salut”.

Un any d’Equilibra’t

Juliol

El dormir bé, entrenar amb calor, estar ben hidratat i cuidar a les futures mames són el temes princicipals de les nostres comunicacions.

Apps per contar passes, podemetre, 10milx21, equilibrat, Laura Feliu, urban talk

Un any d’Equilibra’tAgost

No fem vacances, seguim treballant i volem que les nostres clientes i futures potencials clientes entrin a la tardor amb ritme i ganes. Què millor que un repte per encetar la temporada!

Un any d’Equilibra’t

Un any d’Equilibra’tSetembre

10.000 passos, el repte dels #10milx21. Comencem la tardor caminant cada dia. Respirant bé i muntant el gimnàs a casa.

Laura Feliu, Equiiibra't, panalletes, boniato, dolços saludables

Un any d’Equilibra’tOctubre

Comencem amb esmorzars saludables, cuidant l’esquena d’aquelles hores de carida infernal per teletreball i menjant panellets saludables.

Un any d’Equilibra’t

Un any d’Equilibra’tNovembre

Desmitifiquem la feminitat i la poca salut de portar talons amb en Dani Gonfaus. Una de les novetats són els directes a Instagram, tot un repte per a mi que no sóc gaire de parlar o posar-me davant una càmera. Mirem de fer exercicis i estiraments per quan treballem a casa i estem d’aniversari: Equilibra’t fa 3 anys!

Laura Feliu Nadal

Un any d’Equilibra’tDesembre

És l’ultim mes de l’any. 12 mesos molt curts per uns i eterns per d’altres. Ens emporedem de la ma de la Laura Martín i ens preparem de forma saludable per gaudir del Nadal. També fem un recull de testimonis en petits vídeos i muntem la campanya per regalar entrenaments per Nadal.

Aquest 2021 et convido a un Equilibra’t més i millor

Tot i la pandèmia he de dir que aquest a estat un any molt especial, un any per agrair, de veure un somni créixer i agafar arrels. Cosa que em fa assegurar que aquest 2021 us prepararé un munt de coses perquè gaudiu del projecte Equilibra’t més que mai:

  • Crearem reptes que us motivin i ajudin a ampliar la família d’Equilibrat.
  • Continuarem amb els directes a Instagram.
  • Seguirem convidant als professionals que ens han acompanyat aquest any a que escriguin al nostre blog i segur que enredem a algú més perquè ho faci i ens aporti idees i coses noves.

Us deixo per fer la carta als reis i demanar-li que aquest any que ve sigui igual o millor que el que deixem… però sense pandèmia eh?