Tres anys d’Equilibra’t!

Tres anys d’Equilibra’t!

El temps passa ràpid i ha plogut molt d’aquella presentació a l’Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona al 2017, quan només feia dos mesos que el projecte havia engegat i hi havia molta feina a fer.

Tres anys de treballar molt, de sacrificis, de dubtes, de moltes satisfaccions i tres anys de veure que tinc gent meravellosa al meu voltant que m’ha ajudat, m’ha recolzat i m’ha fet el camí planer. Miro enrere i veig que absolutament tot a valgut la pena i que els somnis, si els treballes, es fan realitat.

Tres anys d’Equilibra’t!

Tres anys d’Equilibra’t!El “triangle Equilibra’t” funciona

Com ja sabeu el projecte fa focus directe a tres aspectes vitals: l’activitat física, l’alimentació i la motivació. Aquest còctel ha servit a moltes persones per millorar la seva qualitat de vida, la seva salut i fins i tot, en alguns casos, fer-se plantejament vitals. A curt o a llarg termini totes les clientes d’Equilibra’t han experimentat canvis positius. En molts casos aquests canvis s’han fet extensius a les seves famílies, amics i companys de feina.

Aprofito per confessar que ha sigut bidireccional, ja que jo també he canviat. He après molt de les meves clientes, cosa que ha fet que pugui personalitzar i donar solucions molts més acurades. No em podeu negar que no hi ha satisfacció més gran que veure que el projecte funciona a dues bandes.

Tres anys d’Equilibra’t!

L’Equilibra’t en temps del Covid -19

Aquest 2020 no ha estat gens fàcil per ningú. Ha sigut un any d’arriscar i apostar perquè les coses funcionessin i el projecte d’Equilibra’t no quedés aturat com molts altres, degut a la Covid-19.

Accions com l’Equilibra’t team que vam crear per entrenar els divendres, amb l’objectiu de córrer una cursa de 10Km de cara al maig del 2020, va estar en perill de desaparèixer. Vam seguir en contacte durant el primer confinament, sense perdre l’esperança de més endavant poder aconseguir el nostre objectiu, mantenint el grup viu i unit.

Durant aquest mesos, em vaig atrevir amb els vídeos i vaig crear la campanya “Equilibra’t a casa”. També vaig començar a fer entrenaments online, per poder continuar donant servei a les clientes de sempre i enganxant a noves, que els va encantar la idea i es van llençar de cap amb mi.  Els entrenaments grupals a parcs, també han sigut una opció molt agraïda per poder sortir de casa, veure els amics i companys i fer exercici a l’aire lliure. Tots aquest canvis han resultat un èxit i han fet que la gran família que som no s’aturés i fins i tot s’ampliés.

Tres anys d’Equilibra’t!

Equilibra’t per molts anys més

Miro enrere i només em surt un somriure per donar gràcies a l’univers i a totes aquelles persones que m’han recolzat, família, amics, clientes… Energia que em fa continuar amb molta força i moltes ganes, formant-me, pensant noves idees per continuar i millorar el projecte.

Espero que molt aviat ens poguem reunir per celebrar-ho com cal.

Gràcies per ser-hi!!