Tips per desinflar-te després de vacances

Tips per desinflar-te després de vacances

És cert que durant les vacances baixem la guàrdia i ens permetem moltes més llicències que la resta de l’any. Tornem amb algun quilet de més i amb sensació d’estar inflats com a globus. A més, a l’estiu, és més freqüent menjar a deshora i passar-nos una mica amb l’alcohol (les anomenades calories líquides). És normal, perquè amb el bon temps, els retrobaments i passar temps amb els teus amics o família és el que més ens ve de gust.

A la tornada ens costa recuperar els bons hàbits. Per fer-ho, oblida els plans a base de sucs detox i les dietes restrictives. Et proposo 5 hàbits que t’ajudaran a desinflar-te, perdre el quilets guanyats i a tornar a la teva rutina.

5 bons hàbits per desinflar-te i tornar a la rutina

1. Endarrereix l’esmorzar o avança el sopar, agafa l’opció que més et convingui i així deixaràs descansar el teu organisme.

2. Aigua: No hi ha res millor per netejar el nostre organisme que les propietats de l’aigua. Procura beure 8 gots d’aigua al dia. D’altra banda, pots optar per diferents infusions naturals que poden resultar força beneficioses en aquests moments d’inflor i retenció de líquids.

  • Cua de cavall: aquesta planta actua com un diürètic natural i ens ajuda a eliminar les toxines del nostre interior de manera més efectiva.
  • Te verd: aquesta és una altra de les millors begudes per netejar l’organisme ja que les seves propietats diürètiques ens ajuden a purificar el nostre interior de forma ràpida i natural.
  • Infusió de carxofa: aquest vegetal és ideal per aconseguir netejar el cos, ja que actua com un diürètic natural i a més, és ric en fibra.

Un altre factor important és deixar completament l’alcohol. Tracta de mantenir el teu cos lliure d’aquest tipus de substàncies de 15 a 30 dies. Res de cerveses, copes de vi o aperitius. Ja veuràs que el teu cos t’ho agrairà i això farà que comencis a desinflamar-te de manera molt més ràpida i efectiva.

Tips per desinflar-te després de vacances

3. Vegetals i fruita:

Incorpora  vegetals de fulla verda: els espinacs, l’enciam i el bròquil són ideals per incloure a la teva alimentació, ja que ens ajuden a netejar l’organisme gràcies a la seva acció diürètica.

Escull fruites riques en aigua: la poma, la síndria, la taronja i la pinya són excel·lents alternatives per incloure a la nostra dieta en aquest moment, ja que a més de tots els nutrients que ens aporten, també ens proporciona aigua, element que ajuda a que netegem el nostre interior de forma més ràpida .

4. Realitza 30’ d’activitat física cada día, ja sigui caminar, anar en bicicleta, però moure el teu cos t’ajudarà a sentir-te més lleugera.

5. Cuida el teu descans, dorm entre 7-8 hores diàries. Amb aquests 5 consells podràs tornar d’una manera més fàcil i progressiva als teus hàbits i també et sentiràs més desinflada i amb  més energia per arrencar amb els nous objectius del curs escolar. Si necessites acompanyament per aconseguir-ho sempre pots contactar amb mi! Som-hi!