Ringana i les festes de Nadal

Ringana i les festes de Nadal

Com ja sabeu m’agrada cuidar-vos per fora i per dins i abans que acabi l’any no podien faltar les idees de regal de la meva estimada Marta Bassols.

Un any més, HO-HO-HO!!!!
Sóc la Marta Bassols i el primer que vull fer és agrair que em llegeixis; aquest petit gest per part teva em fa molt feliç. Doncs sí, un any més ja el tenim aquí el Nadal
Per les que no em coneixeu us avanço que em declaro fan absoluta del Grinch i que si pogués fer que el nadal no existís, jo seria un dels elfs feliços del Grinch. De fet, no em convencen massa les paraules com ara màgia, regal, tradició, etc.

En aquesta casa ho celebrem tot!

Dita i exposada la meva obstinada posició durant aquestes festes religioses i clarament consumistes, us confesso que, com a bona persona contradictòria que soc, ho celebro tot igualment i per tot em refereixo a l’amiga invisible, els aniversaris, els sopars d’empresa, el Nadal, el Sant Esteve, la “Noche Vieja”, la “Buena” y la “Nueva” i perquè no hi ha més celebracions, que si no… Evidentment, també celebro els Reis, cap d’any i tot el que calgui. Sí, sóc així, perquè la vida és un regal, perquè són dos dies, perquè sóc “disfrutona” i perquè ja que hi som, doncs fem-ho i ja que ho fem, fem-ho bé. Per això sóc aquí, per ajudar-te a fer-ho bé.


Quan parlo de fer-ho bé em refereixo a que sempre, sempre, sempre pots triar i per això, et convido a que trïs regals sostenibles, ecològics i vegans perquè els animalons no tenen la culpa que tu celebris l’aniversari d’un paio engendrat per un esperit… “ya tu sabe”…

Ringana, Marta bassols, Laura Feliu

Aquest Nadal regala salud i bellesa

Aquest desembre, Ringana t’ho posa fàcil amb el seu calendari d’advent fins el 24 desembre.
Cada dia ofereix un 20% de descompte en algun dels seus productes.
Aprofita i fes la carta als reis una miqueta abans i demana Ringana.
Aquí et deixo algunes idees perquè li donis una volta.

  • Si has de preparar un regal ideal per a una amiga invisible, pots fer un bàlsam labial amb una crema de mans.
  • A la iaia no hi ha res que li vagi millor que una bona crema de cos.
  • Per a tu, tens les quatre passes de Ringana i veuràs com recobres la llum a la teva pell.
  • Per la mama, tens l’overnight! Of corse! Aquesta crema és rebatejada per mi com la crema de nit “LOVERnight”. Amb això, t’ho dic tot.
  • Tens una amiga que acaba de parir? El sabó de cos i l’stay-fresh són ideals per netejar el culete.

Ja veus que tens un munt d’opcions per a fer de mare Noël, de tiona, d’amiga invisible, de Reina Maga, tot essent sostenible ara que tant ho necessita el nostre planeta.


Recorda que els envasos de Ringana són de bioplàstic i tens el sistema re-use dels pots de vidre. A més, quan  tens 10 envasos, els retornes i et regalen un val pel producte que tu vulguis de Ringana. És un comerç just 100% amb un  sistema d’entrega que redueix un 42% les emissions de CO2. Per això i per molt més, si has de fer regals aquest Nadal que siguin Ringana.
Si tens més preguntes, si estàs interessada o si vols provar els productes Ringana, no dubtis a posar-te en contacte amb mi!

Moltes gràcies i sigues sostenible!