Què poden portar-li els reis mags als que feu o voleu fer esport?

Què poden portar-li els reis mags als que feu o voleu fer esport?

A l’hora de triar obsequis per aquestes festes, una opció és recórrer a regals esportius per fomentar l’activitat física entre la nostra família i amics.

Primer hauràs de tenir en compte si aquesta persona practica ja algun tipus d’esport i quin tipus d’activitat li agrada. Una altre aspecte a tenir en compte és el pressupost.

7 idees de regals per a esportistes:

Podem trobar moltes idees de regals al mercat, però t’aconsello que facis ús del teu sentit pràctic. Intenta que sigui un objecte que el pugui fer servir o una experiència que pugui gaudir. Els calaixos són plens de fitbits i cordes de saltar

1. Bossa d’esport

Un dels principals regals que necessita qualsevol amant de l’esport és una bossa esportiva. Transportarà tot el necessari per la pràctica diària del seu esport preferit. En pots trobar de molts preus, colors i marques.

3. Monitor d’activitat diària

Una manera de controlar l’activitat física que fem dia a dia, així com les famoses 10.000 passes són els “rellotges” que s’estan posant de moda entre els que volen mantenir-se en forma. Aquests regals estan disponibles en un gran ventall de dissenys i funcions. Com a novetat per aquest Nadal s’ha llençat una edició de luxe d’un “rellotge” que llueix com una joia de disseny.

3. Entrenament en suspensió

El TRX o entrenament en suspensió és una de les disciplines del moment. És útil i eficaç per millorar la condició física i es pot utilitzar a qualsevol lloc i s’adapta a qualsevol nivell de condició física. Per això només calen unes bandes o corretges elàstiques i un punt d’ancoratge. Pots trobar la marca TRX i la versió més económica al Decathlon.

Ulleres de sol, running, exterior

4. Ulleres de sol especialitzades

Les ulleres de protecció solar són imprescindibles quan es practiquen esports a l’aire lliure. Podem trobar dissenys increïbles que s’adapten perfectament i suporten els moviments més extrems sense moure’s. A més d’oferir una excel·lent protecció solar, s’ajusten a la llum i a qualsevol condició climatològica. En podem trobar de diferents preus en funció de l’activitat i de la marca escollida.

5. Calçat Esportiu

Els regals que ajudin a mantenir els peus secs i calents són fonamentals per als esportistes d’hivern. Tant per a practicants d’esports d’interior com els d’exteriors, podem trobar opcions de calçat amb un disseny revolucionari, funcional i minimalista en funció de la marca i el preu.

Què poden portar-li els reis mags als que feu o voleu fer esport?

6. Càmera de fotos

L’avenç de la tecnologia ens permet enregistrar i penjar a les xarxes socials les nostres experiències esportives a uns preus súper assequibles.

7. Auriculars

Uns dels regals que segur agraeix un esportista són uns bons auriculars sense cables. Amb ells podrà gaudir de la seva música preferida mentre fa exercici. Gràcies a les noves tecnologies no només podrà acompanyar l’exercici de música, sinó que també podrà escoltar les notícies, podscasts…

Regals pràctics que porten a hàbits saludables

Ja hem vist que hi ha molts productes que pots comprar a botigues especialitzades. Si vols ser original o donar una empenteta a qui li està costant posar-se les piles amb el tema dels bons hàbits, una altre alternativa serien les experiències, com ara, classes de Ioga, un trimestre amb una entrenadora personal (ehem…) o una excursió amb raquetes de neu. Poden ser una molt bona inversió. Vols que ho parlem? Truca’m o envia’m un missatge.

Bon reis!