Quatre anys d’Equilibra’t

Quatre anys d’Equilibra’t

Aquest diumenge 14 de novembre vam celebrar el 4t aniversari de l’Equilibra’t. Uff..! Com passa el temps! Pels que fa poc que em coneixeu, Equilibra’t va néixer amb la idea d’ajudar a la gent a millorar la seva qualitat de vida i per transmetre i contagiar la meva passió per l’estil de vida saludable. Els tres pilars principals del projecte que treballo són l’activitat física, l’alimentació i la motivació.

Crònica del dia

Per celebrar-ho com cal, com que l’any passat la pandèmia no ens ho va permetre, ens vam reunir al Frizzant de Barcelona, un local que fusiona Ioga i menjar saludable de qualitat en un entorn molt acollidor.

Vam començar per identificar-nos amb unes etiquetes per així trencar una mica el gel i poder entrar a la sala on vam realitzar la sessió de ioga. A la màrfega, cadascú de nosaltres teníem un petit obsequi de benvinguda.

Quatre anys d’Equilibra’t

Un cop finalitzada la sessió, vam passar a un altre sala on vam fer un brunch amb hummus de remolatxa, braves de boniato, muffins de remolatxa i cacao, begudes i cafès. Vull aprofitar per agrair a l’equip de Frizzant la seva predisposició i les energies que van posar en tot el procés.

Quatre anys d’Equilibra’t

A la mateixa sala vam posar un Photocall i un plafó per penjar fotos. Amb la càmera polaroid, ens vam fer moltes fotos i les vam anar enganxant al plafó, tot escrivint-hi, també, comentaris, felicitacions i tot tipus de missatges.

Retrobar-nos presencialment ha sigut molt especial per mi perquè feia temps que no us veia les cares a molts de vosaltres, més enllà d’una pantalla. Xerrar, esmorzar en companyia, escoltar bona música i veure com el projecte ha crescut i ha evolucionat és una sensació indescriptible. No ho puc explicar amb paraules! Sento una pau i satisfacció molt especials en veure que tots els esforços fets en i pel projecte han donat el seu fruit.

Gràcies per formar part de la petita (i cada cop més gran) família d’Equilibra’t

Quatre anys d’Equilibra’t

Ara ja som una bona colla. Ja ens coneixem, entrenem juntes i fins i tot, ens comuniquem per tot tipus de xarxes socials. Som persones molt diferents, amb vides i necessitats diverses, però amb un objectiu comú: volem estar en equilibri. Vull agrair a totes vosaltres que, durant aquest temps, heu dipositat en mi i en els meus serveis, la vostra fidelitat incondicional. Aquelles que em seguiu des de l’inici, les noves incorporacions, les que heu fet camí un temps i ara seguiu el vostre propi amb hàbits nous i saludables. Sense vosaltres, aquest projecte no hagués sigut possible. Caminem cap el cinquè aniversari?