PRESENTACIÓ EQUILIBRA’T

PRESENTACIÓ EQUILIBRA'T

El dimecres 29 de novembre va tenir lloc la presentació de l’Equilibra’t. Em feia molta il·lusió compartir aquest moment amb tots vosaltres i va ser tot un èxit.

Només arribar tots el convidats van rebre un detall de benvinguda i un número pel sorteig d’un mes del servei “Equilibra’t Intermedi” i es van anar situant a la sala.

 

PRESENTACIÓ EQUILIBRA'T

 

Després va començar la presentació on vaig explicar com sorgeix la idea de l’Equilibra’t. Us faré un resum per aquells que no veu poder venir:

“Per poder explicar l’origen de l’Equilibra’t primer començaré per presentar-me, sóc la Laura Feliu, i tinc més de 15 anys d’experiència en el sector. Al llarg d’aquests anys m’he anat formant alhora que he evolucionant tant a nivell professional com personal. Els meus orígens radiquen en el món de l’Entrenament Personal, vaig aprofundir en el camp del Pilates i de la Nutrició, més endavant vaig continuar pel món de la gestió, primer en la direcció d’equips i més endavant en la direcció d’instal·lacions esportives, però al llarg de tots aquests anys em vaig adonar que el que més m’agradava i motivava era ajudar a la gent a millorar la seva qualitat de vida a través d’inculcar uns hàbits de vida saludable. Per això vaig decidir definir-me com a “Orientadora Saludable”. Arrel d’aquesta “figura” vaig decidir crear l’Equilibra’t que tot i que ja la paraula ho indica el que pretén és ajudar a la gent a crear un Equilibri entre activitat física, alimentació i motivació. I tot això sempre adaptant-se a les necessitats de cada persona perquè acabi formant part de la seva rutina diària i es converteixi en un estil de vida.

 

PRESENTACIÓ EQUILIBRA'T

 

Un cop acabada la presentació va intervenir la Goretti, la meva primera clienta de l’Equilibra’t i la que de més a prop ha seguit tot aquest projecte, que va voler compartir amb tothom la seva experiència: “Amb la Laura, he après a saber escoltar el meu cos i a incorporar l’activitat física en la rutina setmanal”

 

PRESENTACIÓ EQUILIBRA'T

 

Tot seguit vam realitzar el sorteig del mes de “l’Equilibra’t Intermedi” i el premi va ser per la Marta Pardos, una gran seguidora i amiga que podrà gaudir d’un mes d’aquest servei.

 

PRESENTACIÓ EQUILIBRA'T

 

En acabar tothom va poder gaudir d’un pica-pica healthy, amb xips vegetals, humus amb pastanaga i ravenets, olives i una mica de vi i cervesa. Tots els assistents: família, amics, clients i seguidors, vam compartir una bona estona xerrant de la presentació i comentant de les experiències de tots ells.

 

PRESENTACIÓ EQUILIBRA'T

 

Va ser un gran dia per mi i m’agradaria agrair-vos a tots la vostra presència i recolzament tant pels que hi éreu present com per aquells que no veu poder ser-hi.

Moltes gràcies i per molts més actes junts!