Maquillada sí, arbre de Nadal no!

Maquillada sí, arbre de Nadal no!

Per parlar de maquillatge per aquestes festes qui millor que la Marta Bassols, maquilladora i perruquera professional (cine, teatre, televisió…) des de l’any 1999.

Lluny del debat entre si ets més del Grinch o del Tió en aquestes dates hi ha una realitat i és que la nostre vida social es multiplica per moments entre dinars familiars, sopars d’empresa, companys invisibles, amics, nits velles, noves i màgiques, caps d’any, inicis de nous dies i amb ells grans desitjos.

No em pots negar que de tant en tant, i en dies com aquests, t’agrada empolainar-te però sense semblar un arbre de Nadal. Si em dones la raó, aquest és el teu post.

Maquillada sí, arbre de Nadal no!

Com portes el tema de la  mascareta, malament oi? I el pitjor de tot és que la teva pell parla per tu. Tens irritació i granets en tota la zona del voltant de la boca com una teenager, bé doncs la millor manera d’evitar i prevenir aquest problema a causa de la condensació que es crea dins la mascareta, és mantenir la teva pell ben neta. Pots utilitzar cremes que portin calèndula, oli d’ametlles o jojoba entre d’altres, que segur que això t’ajudarà.

Maquillatge i mascaretes són incompatibles, ja ho haureu comprovat. Al final heu acabat maquillant tan sols la zona dels ulls… Doncs “no hay mal que por bien no venga”, que diuen, ja que segur que has agafat molta pràctica i cada cop ho fas millor.

Un dels dies més assenyalats és el dia de Nadal, així que córrer i comprova que tens prou material, la bellesa ja la portes de sèrie.

Maquillada sí, arbre de Nadal no!

No mengis arengada i ves ben maquillada:

El dia de Nadal aprofita per posar-te una base de maquillatge adequada al teu to de pell, els colors càlids són més apropiats així que potència la mirada amb tons marronosos, terres, ataronjats o daurats i acaba amb un pèl de negre si et ve de gust. La pestanya ha pres molt protagonisme no et tallis i puja-la amb una bona màscara. Sigues curosa amb el “colorete” i utilitza tons naturals per els llavis.

Maquillada sí, arbre de Nadal no!

Cap d’any vull fer i ben maquillada aniré:

La reina de les nits d’hivern és la nit de cap d’any i ni el Covid ens pot treure les ganes de Gala, de Rock Star o d’actriu de Hollywood. M’encanta aquesta nit perquè ens tornem extremadament atrevides així que si mai t’has maquillat ho fas, ens calcem els tacons d’agulla (o no, “que me he venido arriba”…) li donem vida al nostre cos amb lluentons, tuls, cuir o làtex i tot ben banyat de negre, daurat i vermell…

Doncs sí senyores, el maquillatge no pot anar per un altre cantó, així que ulls ben maquillats, fosques mirades potents, pestanyes postisses, celles marcades, pells daurades i lluents i llavis ben vermells, aquesta nit més és més i millor. No et tallis, si cal practica abans en la intimitat del teu bany, però recorda que finalitza un any catastròfic i això s’ha de celebrar, que no t’enganxi el nou any sense anar ben empolainada! 

Maquillada sí, arbre de Nadal no!

Consells per aquestes festes

  • Neteja cada dia la teva pell matí i nit.
  • No utilitzeu bases de maquillatge de llarga duració ja que la pell no pot transpirar de manera natural.
  • Apliqueu bases de maquillatge fluides i adequades al vostre to.
  • Aprofiteu per provar els labials de llarga durada (resisteixen millor l’ús de la mascareta)
  • És un bon moment per posar-nos una bona pestanya postissa.
  • Prova de fer un eyeliner, corrent el risc de semblar la grandíssima Emy winehause, veuràs que cada cop millores més.
  • Marca les celles.
  • Potencia la mirada.
  • I sobre tot ves com vulguis!

Sanes, en forma i divines!

Aquest ha sigut un any força estrany i mogudet i aquestes festes potser per a moltes seran diferents. És per això que he volgut fer aquest post amb la Marta perquè ens posem ben guapes i glamuroses per celebrar-ho i fer-ho especial, senzillament ens ho mereixem. Esperem que passeu unes bones festes!!