Fart@ de fer exercici tancat a casa? 8 motius per motivar-te

Fart@ de fer exercici tancat a casa? 8 motius per motivar-te

A l’inici del confinament la majoria de la gent va començar a fer exercici des de casa “com a bojos” i ara amb les diferents prorrogues d’aquest confinament aquesta motivació i eufòria ha disminuït com ho fan els bons propòsits de primers d’any. Et sona eh?
Potser alguns dels motius han estat el pensar que seria poc temps, el “aprofito per començar a fer coses, aviam si agafo l’hàbit”… Cada persona és diferent i té diferents necessitats, amb el que amb l’exercici passa el mateix. De sobte fer exercici cada dia si abans no ens feies no és bo… així que l’ideal és seguir una programació d’entrenament guiada per un professional del sector.

Equilibrat a casa, confinament, coronavirus, Laura Feliu, Equilibrat

Sempre és bo fer exercici físic tots ho sabem, però durant el confinament encara més!

Com ja sabeu els divendres teníem sortida amb les noies de l’ Equilibra’t Team, però amb l’arribada del confinament això se’ns va acabar, com el nostre repte de fer la cursa de 10km. Però hem seguit amb l’equip, més unides que mai i amb un nou repte: #equilibratacasa Això ens ajudat a seguir estant connectades, en forma, fent exercici des de casa. Així que elles són les que m’han ajudat a donar-vos motius per seguir fent exercici des de casa tot i que estigueu fins els… els… Us dono més raons??
Motius per continuar fen exercici durant el confinament:

  1. Per guanyar al teletreball i a les males “telepostures”, bona salut corporal i zero mals d’esquena.
  2. Per tenir una bona salut mental, desconnectar de la feina, dels fills, del covid19, etc..
  3. Mantenir l’estat de forma, continuar amb la condició física prèvia al confinament i en alguns casos millorar-la.
  4. Dormir millor, el fet de fer exercici ens permet descansar millor a les nits.
  5. Desfogar-nos, ja que no podem moure’ns en llibertat, descarregar tota aquella energia que deixàvem als carrers.
  6. Sentir-nos “més fortes” tot i que a casa es pot fer treball cardiovascular, és més “ideal” per espai i circumstàncies, en general, fer un treball de força, que ens ajudarà a tonificar la nostra musculatura.
  7. Estar de bon humor, fer exercici significa dedicar-nos una estona a nosaltres, desconnectar, esbravar-nos, etc… tot això suma de forma positiva en el nostre cap.
  8. Estar millor amb nosaltres mateixes, si sumes tots els punts anterior, fan que el nostre dia durant el confinament sigui més positiu.
Equilibrat a casa, exercici, confinament, coronavirus, Equilibrat Team, Laura Feliu

Mai és tard per començar

No és cap d’any, però el que sí sé, és que per a molts el confinament és una bona oportunitat per començar de cero, canviar hàbits i/o adquirir-ne de nous. Per això, t’ofereixo un lloc al nostre #equilibra’tTeam on pots entrenar amb nosaltres, compartir i quan sortim del confinament estar preparada per a nous reptes. T’animes? Escriu-me a laurafeliu@equilibrat.cat