#EquilibratACasa

#EquilibratACasa

Amb l’objectiu de portar millor això de quedar-nos a casa hem preparat un repte!!

T’ajudaré a fer exercici a casa i a seguir una dieta saludable durant aquest 15 dies de confinament obligatori. Cada dia trobaràs a Instagram una rutina d’exercicis que podràs veure a través del meu canal de Youtube, un menú saludable i potser algun dia caurà una recepta de cuina.

L’objectiu de tot plegat és ajudar-te a no perdre els bons costums d’una vida saludable o potser a introduir canvis que faran que el teu dia a dia guanyi qualitat de vida.

#EquilibratACasa

Fer exercici a casa: l’espai

Abans de començar a fer exercici a casa, és important que tinguis un espai adequat per realitzar-lo.  Assegura’t que el  fas en un espai ampli, lluny de prestatgeries o mobles que puguin pertorbar els teus moviments i, sobretot, en una estada des de la qual no puguis causar molèsties als teus veïns.

Un dels avantatges d’entrenar a casa és que tenim llibertat d’horaris, però el millor és seguir una rutina, començant per establir un horari fix d’entrenament i unes rutines, un pla d’entrenament en què incloguis tots els exercicis que pots fer a casa sense material o amb el poc que tinguis a casa.

#EquilibratACasa

Sigues constant: segueix una rutina

El fet de comptar amb unes rutines i un horari fix per entrenar és un estímul més per posar-se la roba d’entrenament i començar a fer exercici. Si no tens un horari fix el fàcil és que ho vagis deixant per més tard o per quan tinguis temps i a l’hora de la veritat no ho faràs. I encara que estiguis a casa no oblidis vestir-te bé per fer esport. De vegades, la roba adequada és la millor motivació.

Un diari d’entrenament és una bona eina per  motivar-te, tot esportista hauria de portar un diari d’entrenament en el que registri els seus progressos. D’aquesta manera veuràs com vas millorant dia a dia, setmana a setmana, etc., i no hi ha res més motivador a l’hora de calçar-se les sabatilles i començar a entrenar per veure com millores.

El repte d’estar motivat entre quatre parets

Un altre aliat indispensable a l’hora de trobar la motivació per entrenar a casa és la música. Entrenar amb la música que ens agrada no només ens motiva a començar, de forma inconscient també donem més del que tenim, aprofitant al màxim l’entrenament i aconseguint uns resultats més que bons. Prepara la teva pròpia playlist (tenim aplicacions que ens ajudaran)  i no oblidis actualitzar-la de tant en tant. En cas contrari, arribarà un punt en què et cansis d’aquestes cançons i deixaran de motivar-te.

Aquí et proposo un parell de rutines per poder a fer a casa sense material.

#EquilibratACasa potser un salvavides per aquests dies confinats a casa o una bona oportunitat per centrar-se en fer canvi d’hàbits. T’apuntes?