El cabell en temps de castanyes

El cabell en temps de castanyes

Tornem a comptar amb la Marta Bassols (www.martabassols.com)  perquè ens parli d’un fenomen típic de la tardor que ens pot arribar a preocupar: la caiguda del cabell.

Com ja sabeu soc la Marta Bassols i estic in love d’estar de nou aquí amb vosaltres.
Què, com portem el tema tardor? Sou de les que esteu en ple procés de caiguda de cabell com l’arbre plataner de davant de casa? Et notes les ungles més dèbils en aquesta època de l’any? Notes canvis a la pell (irritació), llavis tallats etc.? Si la resposta és “sí”, no ho pots normalitzar tot i sí és normal…

La caigua del cabell a la tardor és normal però…
No, no m’he tornat boja. M’explico: és normal que en les èpoques de tardor i primavera notis certs canvis capil·lars, a les ungles i a la pell i això és degut a que, encara que sembli que ens n’hem oblidat, som animals i, com a tals, també tenim la nostra època de muda i és just ara en aquest temps on es manifesta. Això no vol dir que haguem de normalitzar-ho i hem de formar part activa d’aquest canvi estacional.

Ajuda al teu cabell a la tardor i al llarg de l’any

Perquè hem de formar part activa des de ja mateix? És ben senzill. Quants cops hem sentit a les àvies dient: Ai, nena (i tu ja vas pels 40… però això és un altre tema), pensa que jo de jove tenia una melena… És curiós que en 23 anys de professió i amb 44 anys que tinc no he conegut a cap iaia que em digui que tenia un cabell pobre, mate, de baixa qualitat… o ens menteixen o segurament la seva dieta era molt millor.. “ahí lo dejo!”

En fi, el que us vull dir és que si cada any tens una caiguda de cabell i cada any fas anys, arriba un moment on la capacitat de regeneració cel·lular no és la mateixa, on tot agafa un altre ritme i és quan notes el cúmul de pèrdua de cabell, tardor, rere tardor… si li sumes estrès, alimentació i calendari, doncs “e voilà!”, aquí tens la “tempesta perfecta”.

El cabell en temps de castanyes

Tips per ajudar al teu cabell

Ei, però ets afortunada perquè em tens a mi per aconsellar-te i no acabar com Yul Brynner.
Primer de tot i el més bàsic és el tema alimentació, que ja sabem de la seva importància i beneficis. A part, el meu consell és reforçar el teu organisme de dins cap enfora amb les capsules
beauty and hair de Ringana.

Les caps beauty and hair t’aporten zinc, coure, magnesi, blat sarraí, àcid hialurònic, entre molts altres components naturals ecològics i vegans, tot activant el teu reg sanguini, fet imprescindible per proporcionar l’aliment al fol·licle pilós i a la pell., i et protegeix dels radicals lliures, actua com a un antiaging poderós, estimula el teixit cognitiu…

És per tot això que et recomano les baeuty and hair, en cas de caiguda de cabell, si notes debilitat a les ungles o si estàs en un moment on el teu cutis et demana un rescat immediat, ja sigui estacional o puntual (estrès, nervis…). És ben fàcil de prendre: són 3 capsules al dia, matí-tarda-nit, amb aigua.

Contacta’m per personalitzar la info i parlem del teu cas concret. Recorda que no és un medicament ni un substitut de cap dieta. I ja saps… si vols ser la nova Rapunzel, contacta’m!!!
Marta Bassols 660703801 

labassols@gmail.com 
www.martabassols.com 
@martabassolsp