Cuidar-se la pell durant el confinament

Cuidar-se la pell durant el confinament

Cuidar-se no és només fer exercici i menjar bé, també hi ha altres coses que ens poden ajudar a millorar la nostra qualitat de vida. Avui la Marta Bassols és la nostra convidada al blog per parlar d’aquest tema.

Qui és la Marta?

Cuidar-se la pell durant el confinament

Hola soc Marta Bassols Palomar tinc 42 anys i treballo com a maquilladora i perruquera professional (cine, teatre, televisió…) des de l’any 1999.

Degut al meu ofici he treballat amb molts tipus de pell i amb gran varietat de productes. Estic en constant aprenentatge i molt pendent de les últimes novetats, tendències…

Avui, us parlaré de què i com podeu mantenir la vostre pell perfecte, utilitzant productes saludables que segurament teniu a casa en aquests moments de confinament.”

Per començar i el més important és tenir la pell neta.

Com puc mantenir la meva pell neta si no se ni quin tipus de pell tinc? Un dels productes que a mi més m’agraden per netejar la pell és l’oli de coco. Sí, sí oli de coco, el mateix que fa servir per cuinar.

Cuidar-se la pell durant el confinament

Oli de coco

L’oli de coco te múltiples propietats i és ideal per mantenir tot tipus de pell neta. És molt bo també per les pells grasses ja que és seboregulador.

Com ho has de fer:

Tan sols necessites una quantitat petita, la desfàs entre les mans i l’apliques suau per la cara, coll i escot tot fent cercles amb les puntes dels dits, així neteges bé la pell, el contorn d’ulls, els llavis… i finalment retires l’oli amb una tovallola humida amb aigua calenta. Això hauríem de fer-ho matí i nit. És important entendre que quan ens referim a desmaquillar en realitat el concepte és netejar la pell, no cal que hi hagi maquillatge. De igual manera que ens netegem les mans, les dents…

Quants cops al dia:

Hauriem de fer-ho dos cops al dia un al matí, sempre abans d’hidratar-nos i maquillar-nos i un altre per la nit.

Cuidar-se la pell durant el confinament

Exfoliar la pell

El següent pas és exfoliar la pell, això ho podem fer amb sucre i aigua.

Com ho has de fer:

Necessites sucre de gra fi i una mica d’aigua. L’aniràs aplicant en forma de cercles per tot el rostre vigilant molt la zona del contorn d’ulls. Ho retiraràs amb una tovallola humida amb aigua calenta.

Cada quan:

En aquest cas i partint de la base que no sabem el tipus de pell que tenim el més recomanable és fer aquest exfoliant tan sols un cop al mes.

Cuidar-se la pell durant el confinament

Nodrir la pell

El següent pas és nodrir la pell i us recomano una mascareta de iogurt natural. El iogurt ha de ser de vaca. El podem aplicar a tot tipus de pell, és molt nutritiu i ens deixarà una pell molt suau.

Com ho has de fer:

L’apliques per tot el rostre, coll i escot, vigilant el contorn d’ulls i ho pots fer amb els dits o amb un pincell. Deixes actuar durant uns 15min. i procedeixes aretirar-ho amb una tovallola humida amb aigua calenta.

Cada Quant:

La mascareta es pot aplicar tants cops com es vulgui a la setmana, l’ideal seria una per setmana.

Cuidar-se la pell durant el confinament

Hidratar la pell

I per últim hidratar la pell que en aquest cas utilitzarem de nou l’oli de coco ja que com bé hem dit abans té un munt de propietats i ens va molt bé per a tot tipus de pell inclosa la pell grassa. En resum netegem i nodrim en tots dos casos amb el procedim que us he explicat al principi.

Ni el confinament, ni l’excusa de que els productes de bellesa són cars són arguments perquè no et cuidis la pell. Pensa en aquest moments com en temps per a tu. En rituals per començar el dia amb energia, i acabar-lo amb tranquilitat.

I si tens altres trucs per cuidar-te sempre els pots compartir amb nosaltres deixant-los als comentaris!