Crònica del retir des de dins

Crònica del retir des de dins

Aquesta vegada, per explicar com va anar l’escapada/retir, tenim el testimoni de la Paula Matavera, una alumna de fa bastants anys que ens explica com va anar el cap de setmana des de la seva perspectiva.

“ El retir va ser una experiència increïble.

Només en arribar al Mas d’en Giralt ens van ensenyar la masia. Una masia, en mig de la natura, que cada racó té la seva història. Seguidament, la Laura ens va explicar com serien els pròxims dies i ens vam començar a conèixer amb la resta de grup. Ens va proposar fer un exercici personal. Què esperes d’aquest retir? Una pregunta que em va fer parar i prendre consciència sobre mi.

Crònica del retir des de dins


Més tard, va arribar en Rubén del
Celler Finca Parera, que ens va fer un tast de vins naturals i va explicar la història que hi havia darrere de cadascun d’ells. Un taller molt interessant on en Rubén ens va transmetre la seva passió pel que fa. Amb l’alegria que ens va deixar el tast de vins vam poder gaudir d’un bon sopar a l’aire lliure.

Crònica del retir des de dins

Dissabte

L’endemà vam començar fent ioga en dejú….Els estiraments del matí ens van anar despertant tot el cos d’una manera ben activa. Tot esforç té la seva recompensa i nosaltres la vam tenir amb un súper esmorzar. Sense buscar-ho, va sorgir el pla d’anar a caminar entre les vinyes i gaudir de l’entorn que ens envoltava. Després de dinar, vam tenir un moment de temps lliure i personal. Quan va marxar el sol, ens vam tornar a trobar per fer un entrenament grupal en circuit. En acabar, vam fer una mica de relaxació i meditació. Ens vam ben guanyar el sopar!

Crònica del retir des de dins

Diumenge

I sense adonar-nos, ja era l’últim dia del retir. De bon matí, amb tots els cruiximents del dia anterior, vam fer un entrenament grupal en circuit juntament amb ioga. Vam poder degustar un altre cop un bon esmorzar i estàvem tan còmodes parlant i compartint diferents punts de vista, que es va crear un moment molt especial entre nosaltres.

Posteriorment, la Marta Bassols va venir a fer-nos un taller molt interessant de cura de la pell amb productes naturals. Vam poder mimar-nos i agafar consciència de l’important que és cuidar-se tant per dins com per fora. Per si no hi havia millor manera de finalitzar aquest cap de setmana,vam dinar una paella boníssima, especialitat de la casa.

Una de les coses que més em va agradar va ser que tot representa al 100% el que és el projecte Equilibra’t. Va ser un gran cap de setmana! El retir no podria haver estat més regenerador.

Molt agraïda a la Laura per deixar-nos gaudir d’aquesta experiència tan màgica. Amb ganes de fer-ne una altra molt aviat! ”

Va ser un cap de setmana intens i molt enriquidor. Vull donar les gràcies a totes les participants i en especial a la Paula per la seva crònica. També agrair al Jose Enrique de Mas d’en Giralt per la seva amabilitat i per fer-nos sentir com a casa. També a la Marta i al Ruben la seva participació. Espero que aquest testimoni us engresqui a participar als propers retirs que farem! Si vols estar al dia de l’agenda i de les noticies visita la web d’Equilibrat o el meu Instagram!