Crònica del retir de tardor

Crònica del retir de tardor

Com en edicions anteriors m’agrada que les cròniques dels retirs la faci alguna participant.

Aquest cop la Maria Brossa ens dona la seva visió.

La Maria és creativa i fa coses amb les mans i el cos. La fa feliç compartir, la natura, el silenci, descobrir nous espais i noves persones. Podeu veure algunes de les seves meravelloses feines a la seva web o al seu instagram.

Si hagués de posar un titular o resumir l’experiència en una frase seria:

Un retir a l’estil Laura Feliu d’Equilibra’t vol dir un retir fet amb altes dosis d’afecte, mirant que tot flueixi, adaptant-lo al grup i amb gran professionalitat en tots els àmbits.

Si hagués de demanar tres desitjos, aquests serien:

  • Tenir més temps individual o temps amb les teves amigues si hi has vingut amb elles. Ens va faltar temps lliure, però val a dir que no ens vam voler perdre res, vam allargar la passejada, les sobretaules, etc.
  • Poder dormir en una habitació individual.
  • Repetir aviat.

A mi el cap ja em bull per ajuntar un grup d’amigues, de la coral, de la feina, i dedicar-nos més temps, aturar, i gaudir de la natura.

El retir va començar divendres al vespre i, en aquesta ocasió, amb un tast de vins de la zona.

Ja sé que pot sonar que vi i salut no van de la mà, però en aquesta vida, cal trobar els nostres equilibris personals.

Crònica del retir de tardor

Al llarg dels dos matins que vam passar juntes, vam fer dues sessions matinals de ioga (a l’exterior, en contacte amb la natura i amb unes vistes privilegiades), una introducció a la meditació, postures adaptades a tots els nivells, amb temps per corregir-nos a totes i dos moments de relaxació amb un oli que feia molt bona olor.

Crònica del retir de tardor

Dissabte al matí vam fer una passejada molt agradable fins al llac, que tot i que ja va fer més fresqueta, va acabar amb bany a la piscina de l’hotel, que per mi va ser un regal.

Per la tarda de dissabte, l’entrenament en grup, amb estacions i cronos, va ser molt divertit i motivador. Un bon tast del que són els seus entrenaments amb grup seria: planxes, força, cardio, squads, etc… Semblava una gimcana de rotacions. L’horeta llarga d’entrenament va volar senses quasi notar-ho.

Crònica del retir de tardor

El diumenge al matí ens esperava un taller de ceràmica, on vam poder aprendre i practicar tres tècniques: la de pessic, la de la planxa i la dels xurros. Amb el joc i les mans vam activar la part emocional, i vam connectar d’una altra manera amb els nostres sentits i amb el grup. La creativitat es va fer present.

Crònica del retir de tardor

La casa, els àpats, les habitacions, la decoració feta pels amfitrions, els petits detalls, la taula ben parada i un llarg etcètera, van a càrrec d’en Rubén i l’Alex de Casa Boumort, que ens van fer sentir veritablement com si fóssim a casa i sempre van estar oberts a qualsevol canvi que proposessim amb un somriure d’orella a orella.

Gràcies, Laura, gràcies casa Boumort, gràcies al grup i llarga vida als retirs d’Equilibra’t!