Apps per comptar els teus passos i assolir el repte

Apps per comptar els teus passos i assolir el repte

Si ets de les valentes que ahir va començar el repte dels 10.000 passos x 21 dies necessitaràs alguna cosa per medir-los de manera pràctica. Hi ha mils d’aplicacions de recompte de passos per descarregar tan d’Iphone com d’Android, tot i que és possible que ja en tinguis una instal·lada al mòbil per defecte.

Apps per Android i Iphone

Les apps per comptar passos són molt variades. Hi ha moltes que són depenents de rellotges esportius, com per exemple els Fittbit. Et recomano que miris les que et siguin més senzilles de llegir o si ho necessites, que tinguin algun tipus d’avís perquè al llarg de dia et vagis movent. Per a gustos colors.

Google Fit, Apps per contar passes, podemetre, 10milx21, equilibrat, Laura Feliu

Google Fit

Google Fit és l’aplicació sanitària tot en un de Google, que actua com un HUB al qual altres aplicacions poden sincronitzar les vostres dades. Entre moltes altres funcions, Google Fit pot enregistrar els passos que fas durant el dia,encara que no tinguis un smartwatch o una polsera esportiva.

Google Fit centra les mesures al voltant de minuts d’activitat i punts cardiovasculars, però això no us impedeix comptar altres dades més específiques, com ara passos, calories gastades i quilòmetres recorreguts. Cada entrenament també es guarda i es pot consultar més tard.

Apps per contar passes, podemetre, 10milx21, equilibrat, Laura Feliu

Sports tracker

Aquesta aplicació realitza el seguiment de la nostra jornada d’exercici siguem corredors, ciclistes o simplement caminants. A més de portar el control dels nostres passos, freqüència cardíaca, calories cremades o velocitat mitjana, ens dóna l’opció de compartir-ho en xarxes socials. Descarregable per Android i IOs.

Apps per contar passes, podemetre, 10milx21, equilibrat, Laura Feliu

Pacer

És bàsicament un podòmetre, permetent comptabilitzar els passos fets durant la nostra jornada i a més, podem configurar-la per aconseguir arribar a una mitjana de passos diaris. Encara que la seva descàrrega és completament gratuïta, ofereix programes d’entrenament i anàlisis avançats de pagament.

Apps per comptar els teus passos i assolir el repte

Apps per comptar els teus passos i assolir el repteAccupedo

Una aplicació molt senzilla. La pantalla es converteix en un podòmetre virtual que a més, emmagatzema les nostres dades de pes i alçada perquè puguem comprovar la nostra evolució segons anem avançant en el temps i en el nostre entrenament. Descarregable per IOS i per Android.

Apps per comptar els teus passos i assolir el repte

Adidas Running by Runtastic

Teòricament ha estat dissenyada per a runners. Aquesta app permet registrar totes les teves activitats esportives (caminar, anar en bicicleta, nedar, ballar, entrenar CrossFit …) per analitzar després les teves estadístiques. Mesura la distància, el temps, el ritme, les calories cremades, la velocitat, l’altitud… A més, és possible rastrejar les teves rutes via GPS, afegir entrenaments manualment i establir reptes i rècords personals. La pots trobar al Apple Store o al Google Play.

Apps per contar passes, podemetre, 10milx21, equilibrat, Laura Feliu

RunKeeper

Sospitosament semblant a la d’Adidas: està pensada per a corredors i permet monitoritzar diferents activitats esportives com caminar, oferint estadístiques detallades del teu ritme, distància i temps. També ofereix la possibilitat de compartir les teves activitats, èxits i plans en les xarxes socials o amb la seva comunitat d’usuaris, que són més de 25 milions de persones.

10.000 passos: Millor que sobri que no que falti.

Ja has vist que hi han moltes i de molt variades. Fins i tot és possible que en el teu mòbil hi hagi una app de salut, que per defecte et compti els passos. Ara només fa falta que triïs la teva i que vagis controlant. Si no estàs absolutament segur de la seva fiabilitat, ja t’informo segons el magazine digital Xataka està entre el 8 i el 9%. Una bona excusa per moure’t sola, en família, fer reptes entre amics i sobre tot agafar bons hàbits i incrementar la teva mobilitat. Avui és el segon dia del repte 10milx21, com ho portes?