5è aniversari d’Equilibra’t

5è aniversari d’Equilibra’t

Aquest dissabte passat vam celebrar el 5è aniversari de l’Equilibra’t. ¿Qui  diria que ja fa 5 anys que va començar aquest projecte..?! El temps passa volant quan et dediques allò que més t’agrada!

Com va ser aquesta celebració? Tot seguit us ho explico detalladament:

Dissabte va ser un dia de celebració i, com no, també de fer exercici. Ens vam trobar a la “meva oficina” dels Jardins de la Maternitat, on vam trencar el gel amb una sessió de fotos amb el photocall del 5 anys de l’Equilibra’t.

5è aniversari d’Equilibra’t

Un cop vam ser totes al punt de trobada i tothom que va voler, va fer-se les fotos pertinents, ens vam  repartir en grups per participar d’una gimcana distribuïda per tot el parc. Aquesta era formada per 8 estacions on, a cadascuna d’elles, hi havia un codi QR que indicava quina activitat s’havia de realitzar i donava una pista per trobar la següent estació (les pistes no van ser fàcils…!). Les diferents estacions van distribuir-se de tal manera que, gràcies a la gimcana, vam recórrer tot el parc de dalt a baix, començant pel parc infantil que hi ha a dalt de tot i acabant per la sortida de Travessera de les Corts on s’hi troba l’oficina de ràdio La Xarxa. Vam gaudir dels llocs més emblemàtics del parc: l’estàtua de la mare (que dona nom al recinte), la pista de bàsquet, el trenet infantil, el castell pirata, el punt de recollida de roba, el centre mèdic, una font amagada… va ser tot un espectacle!

5è aniversari d’Equilibra’t

Les proves de la gimcana

A cada estació calia fer un exercici molt característic dels entrenaments de l’Equilibra’t i per evitar que els més tramposos fessin de les seves, calia que els participants es gravessin fent cada exercici com a prova que l’havien completat. Hi va haver de tot: jumping jacks, lunges, steps, planxes, sentadetes, patinadores,.. ben intens tot plegat!

Després de recórrer tot el parc amunt i avall amb corredisses, rialles, complicitats i, sobre tot, “bon rotllo” vam finalitzar la gimcana amb molt èxit per part de totes les participants. Tot seguit vam fer l’entrega de premis per l’equip guanyador i vam repartir un obsequi també per a tothom.

5è aniversari d’Equilibra’t

Per finalitzar, vam passar a fer un pícnic a la gespa del parc, on vam poder gaudir d’un pica-pica de la mà de FinorBox. Aquest refrigeri va estar banyat per un clima ben agradable, bones converses, musiqueta i vam poder compartir anècdotes i experiències tot passant una bona estona. En definitiva, va ser un matí ideal!

5è aniversari d’Equilibra’t

Continuem treballant Equilibra’t

Com bé sabreu, el projecte Equilibra’t és en fase de consolidació, però cal seguir treballant, millorant i cuidant-lo per mantenir-lo. És per aquesta raó que us estic ben agraïda a totes i cadascuna de les persones que heu sumat i sumeu cada setmana per fer-lo créixer. Tots aquests anys no hagessin estat possibles sense totes vosaltres: la família Equilibra’t. Cada persona ha aportat un tros del que és l’Equilibra’t ara mateix i per això m’agradaria dedicar-vos aquestes ratlles un cop més.

A més i ja per acabar, voldria donar-vos les gràcies per fer que cada dia gaudeixi tant de la meva feina, per fer que el meu projecte tiri endavant i segueixi sumant anys al vostre costat.

Visca la família Equilibra’t!!