2n aniversari d’Equilibra’t!

2n aniversari d’Equilibra’t!

El passat dissabte 30 de novembre vam celebrar el 2n aniversari de l’Equilibra’t. Quan fas una cosa que t’agrada el temps passa molt ràpid.

Ja fa dos anys que vaig decidir emprendre aquest camí i crear el meu propi projecte i haig de dir estic molt contenta del la decisió que vaig prendre.

Equilibra’t va néixer amb la idea de tornar a fer allò pel que vaig decidir estudiar ciències de l’activitat física i l’esport, ajudar a la gent a millorar la seva qualitat de vida i transmetre’ls i contagiar la meva passió per l’activitat física.

Amb la perspectiva i experiència en el sector  vaig decidir enfocar el meu projecte en l’Equilibri entre activitat física, alimentació i la motivació. I al llarg d’aquests dos anys he pogut comprovar que aquesta “fórmula” funciona. He aconseguit ajudar a moltes persones a millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, inculcant hàbits de vida saludable, ajudant a descobrir diferents tipus d’activitat física que fossin motivadors , a través d’un canvi progressiu i adaptat a cada cas.

Equilibra’t, dos anys en bona companyia i seguim!

En primer lloc m’agradaria agrair a totes aquelles persones que durant aquest temps han confiat en mi i en els meus serveis, aquelles que segueixen des de el primer dia, aquelles que han passat per un temps i ara segueixen el seu camí amb el seu nou estil de vida i les que actualment estan amb mi, sense vosaltres aquest projecte no hagués sigut possible.

Aniversari Equilibrat, Laura Feliu, 2 anys d'equilibrat, bons hàbits, vida sana, entrenadora personal

També agrair a totes les persones que em van donar suport en el inici del projecte, confiant en mi des del primer dia, família i amics i que actualment segueixen fent-ho.

Per això em va fer molta il·lusió el dissabte compartir amb tot@s meus  “equilibrat’s” actuals i passats un acte de celebració i agraïment de tot el viscut aquest dos anys.

Dissabte vam poder gaudir d’un dia meravellós, ple de d’emocions i moments.

Els col·laboradors de l’aniversari de l’Equilibra’t

M’agradaria fer una menció especial a tots els col·laboradors que van fer possible l’aniversari:

Embotits, La garriga embotits, pernil, formatge, menjar sa, menjar bo, vermut saludable

Per començar a La Garriga, pel seu vermut saludable i boníssim, a través de productes d’alta qualitat.

Vins ecologics, Clara Isamat, equilibrat, vermut saludable

Vam poder acompanyar-ho d’una selecció de vins naturals, feta per Clara Isamat especialment escollida per la ocasió.

Indica impremta, equilibrat, segon aniversari, impressions i gràfica

També a Indica per tot el suport gràfic i d’impremta de l’acte.

Vatelfors, centres de flors, centre nadalenc

I com no, a Vatelflors pel seu centre nadalenc preciós i fet amb molt amor per a tots els assistents d’aquest aniversari.

Ha sigut un plaer tenir-vos a prop en aquest dia tan important, gràcies de tot cor i per molts més anys!